dinsdag 15 december 2009

Steunt u als sponsor de restauratie van de Sint Jan?

De herstelwerkzaamheden zijn een kostbare aangelegenheid. Hiervoor krijgen we wel subsidie, maar dat is helaas lang niet genoeg. Daarom vragen wij om uw financiële bijdrage. Uw steun is van grote waarde!

Sponsor worden?
U kunt op verschillende manieren bijdragen aan de restauratie van dit monument. Zowel voor particulieren als bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden. Voor bedrijven zijn er diverse sponsorpakketten. De restauratiewerkzaamheden zijn gepland in de periode 2010-2011.

Hoofdsponsor
De looptijd is 2 jaar. In deze periode wordt de hoofdsponsor in alle mogelijke uitingen breeduit vermeld, zowel in gedrukte als online media. Er komt een permanente hoofdvermelding in de hal van de Sint Jan; deze wordt onthuld na een viering inclusief receptie. De hoofdsponsor beschikt verder o.a. over 250 kaarten voor de Kerstactie.

Sponsor
De looptijd is 2 jaar. In deze periode wordt de sponsor in een aantal uitingen vermeld, zowel in gedrukte als online media. Er komt een permanente vermelding in de hal van de Sint Jan; deze wordt onthuld na een viering inclusief receptie. Deze sponsor beschikt verder o.a. over 100 kaarten voor de Kerstactie.

MKB Sponsor
De looptijd is 2 jaar. In deze periode wordt de sponsor o.a. op de website vermeld. Er komt een permanente vermelding in de hal van de Sint Jan; deze wordt onthuld na een viering inclusief receptie. De MKB-sponsor beschikt verder o.a. over 50 kaarten voor de Kerstactie.

MKB Gift
De looptijd is 2 jaar. In deze periode wordt de sponsor o.a. op de website vermeld.

Relatiegeschenk
Ook kunt u zo lang de voorraad strekt op diverse locaties in Kaatsheuvel
(EMTÉ, Gall & Gall, Mitra, Parochieel centrum) wijn kopen. Ook deze opbrengst komt ten goede van de restauratie van de Sint Jan.

Kijk voor meer informatie over de sponsormogelijkheden op www.restauratiesintjan.nl
of bel met Frie van den Bleek,
tel. (0416) 27 51 37.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten