zondag 24 oktober 2010

Sterren Stralen


In het kader van de actie “Hand in hand voor een monumentaal pand” neemt de stichting Restauratie Sint Jan het initiatief om mensen die het nodig hebben op een bijzondere manier een hart onder de riem te steken. Wat is een mooier gebaar dan om met de komende feestdagen rond kerstmis iemand te laten stralen van geluk? Het is niet zo vanzelfsprekend dat iedereen het goed heeft. Niet iedereen plukt immers de vruchten van een goede gezondheid of een leven zonder tegenvallers.

Het is de bedoeling dat de kaart verstuurd wordt naar een dierbare, vriend, kennis of bekende. De afzender van deze kaart laat een symbolische ster ontsteken in de grote kerstboom die in de kersttijd in het centrum van Kaatsheuvel komt te staan. De ster wordt opgedragen aan iemand die voor hem of haar van bijzondere betekenis is. Dat kan zijn voor een ernstig zieke die door middel van deze kaart beterschap wordt gewenst, een bekende waarmee iemand een bijzondere band heeft, een persoon waarmee intensief is samengewerkt, enz.

Vanaf eind november brandt voor elke verkochte kaart een lichtje in de kerstboom in het centrum van Kaatsheuvel. Hopelijk wordt het een verlichte kerstboom die van boven tot onder geheel verlicht zal zijn en die de sfeer in het Kaatsheuvelse winkelcentrum alleen maar ten goede komt!

De kaarten zijn voor € 5,-- te koop bij het Parochieel Centrum, de V.V.V. in de Peperstraat en Bruna in de Hoofdstraat. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de restauratie van het beeldbepalende, markante monument in de Hoofdstraat van Kaatsheuvel, de Sint Jan.

1 opmerking:

  1. karin broeders-klis26 augustus 2011 om 22:22

    Bij het Googlen naar de naam van F.A.A.Klis kom ik o.a. bij deze site terecht.. Geroerd lees ik de mooie woorden, die geschreven zijn over mijn vader Frans Klis..
    Bedankt daarvoor!
    Karin Broeders-Klis

    BeantwoordenVerwijderen